Yusuf Yazıcı kiminle evlendi, herkesten habersiz dünya evine girdi! Yusuf Yazıcı kiminle evlendi, herkesten habersiz dünya evine girdi!

Geçtiğimiz aylarda, Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' adlı sinema filmini izleyemediğini belirten Murat Cemcir, "Ben kimseyle küsmem. Ben dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi ama. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar keşismesine gerek de yok" ifadelerini kullandı.

Ahmet Kural 2

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR NEDEN KÜSTÜ?

İkilinin arasındaki kopukluğun nedeni ise bir dönem yakın dost olan üçlü, Selçuk Aydemir, Murat Cemcir ve Ahmet Kural arasında yaşanan anlaşmazlık olarak belirlendi. Selçuk Aydemir ile Murat Cemcir arasında yaşanan bir anlaşmazlık sonucunda Aydemir'in, parasını eksik aldığını iddia etmesiyle küslük başlamış. Ardından, Ahmet Kural ve Selçuk Aydemir'in arka planda iş çevirerek Cemcir'den habersiz senaryo yazıp film çekmeleri, Murat Cemcir'in bu duruma tepki göstermesiyle dostlukları sonlanmış.

Uzun yıllar birlikte yol alan ünlü isimlerin arasındaki dostluk, bu anlaşmazlık ve arkadaşlığa ihanet iddiaları sonucunda kopmuş gibi görünüyor.