Galatasaray - PAOK maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray - PAOK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Galatasaray - PAOK maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray - PAOK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi

Ahmet İlhan Özek Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Futbolseverlerin merakla takip ettiği Ahmet İlhan Özek, Türk futbolunun önemli isimlerinden biridir. 1 Ocak 1988 tarihinde Aydın'da doğan Özek, futbol kariyerine Aydınspor altyapısında başlamış ve zamanla Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde başarılı performanslar sergilemiştir. Şu anda Türkiye 1. Lig ekiplerinden Çorum FK forması giymektedir.

Ahmet İlhan Özek Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Ahmet İlhan Özek'in futbol kariyeri, Aydınspor altyapısında başladığı dönemle şekillenmeye başlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nde altyapı eğitimini tamamladıktan sonra, 2008 yılında Bozüyükspor ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. Bozüyükspor'daki performansıyla dikkat çeken Özek, 2010-2011 sezonunda Manisaspor'a transfer olmuş ve burada gösterdiği performanslarla adından söz ettirmiştir.

Manisaspor'da geçirdiği zaman boyunca Ahmet İlhan Özek, özellikle 2011-2012 sezonunda 28 maçta 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek takımının önemli oyuncularından biri olmuştur. Takımının küme düşmesi sonrasında Kardemir Karabükspor'a transfer olmuş ve burada da istikrarlı bir performans göstermiştir. 2015 yılında ise Çaykur Rizespor ile üç yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Ahmet İlhan Özek'in Millî Takım Kariyeri

Ahmet İlhan Özek, millî takım kariyerine Türkiye A2 millî takımı ile başlamıştır. 14 Kasım 2011 tarihinde Belarus ile oynanan özel maçta A2 millî takım kadrosuna davet edilerek millî formayı ilk kez giymiştir. Daha sonra Türkiye A millî takımı aday kadrosuna çağrılarak, 2013 yılında Abdullah Avcı tarafından A millî takıma dahil edilmiştir. 2014 yılında ise Fatih Terim tarafından millî takım kadrosuna çağrılmış ve Türkiye'nin Kosova ile oynadığı maçta ilk millî golünü atmıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız