Reha Muhtar Kimdir? Reha Muhtar aslen nereli ve kaç yaşında? Reha Muhtar evli mi ve mesleği ne? Reha Muhtar Kimdir? Reha Muhtar aslen nereli ve kaç yaşında? Reha Muhtar evli mi ve mesleği ne?

Ağrı'nın Hamur ilçesinde kaymakam değişikliği yaşandı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ordu Çatalpınar Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, Ağrı Hamur Kaymakamı olarak atandı. Mehmet Nesip Mahir kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Mehmet Nesip Mahir kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? 

1989 yılında doğan Mehmet Nesip Mahir, eğitim hayatına Ankara'da başladı ve ilk, orta ve lise öğrenimini başarıyla tamamladı. Anadolu Üniversitesi'nde Matematik, İşletme ve Adalet bölümlerinden mezun olan Mahir, 2019 yılında İçişleri Bakanlığı'nın kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı.

Mehmet Nesip Mahir Deneyim ve Başarılar

Kariyerinde Rize ve Konya illerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamlayan Mehmet Nesip Mahir, daha sonra Mardin/Kızıltepe ve Bursa/İznik ilçelerinde kaymakam refikliği görevlerinde bulundu. Sinop/Dikmen ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra İngiltere'de Sheffield Üniversitesi'nde yabancı dil eğitimi aldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız