Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Irak uyruklu bir kişinin spor salonu açma talebine ilişkin olarak ruhsat vermediği iddiasıyla Afyonkarahisar Valiliği tarafından ifadeye çağrıldı. Valilik, söz konusu kişinin evraklarının tam olduğu halde Belediye Başkanı Köksal tarafından ruhsat verilmediği gerekçesiyle ifadesinin alınmasını talep etti.

Köksal Kanunu uyguladığım Halde İfadem Alınıyor

Köksal, bu iddialarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, öncesinde aynı konuda AK Partili bir belediye başkanının da benzer bir uygulama yaptığını ancak onunla ilgili herhangi bir soruşturma açılmadığını belirtti. Kendisinin ise kanunu uyguladığı halde ifadesinin alınmasının anlaşılamadığını dile getirdi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Yeniden Refah'tan Neden Ayrıldı? Ak Parti'ye Katılacak mı? Şanlıurfa Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Yeniden Refah'tan Neden Ayrıldı? Ak Parti'ye Katılacak mı?

Bu gelişmelerin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın ifade vermek üzere valilik tarafından çağrılması kamuoyunda dikkatle takip edilmektedir. Ruhsat verme sürecindeki iddiaların ve ilgili belediye başkanının ifade verme talebinin detayları merak konusu olmaya devam etmektedir. Konu hakkındaki gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.


 

Editör: Havva Andırır