Son zamanların dikkat çeken isimlerinden Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti, Tatil için İspanya'nın Marbella şehrine gittikleri sırada sessiz sedasız evlendikleri söylentileriyle gündemi salladı. Yalı Çapkını dizisinin final yapmasının ardından birlikte vakit geçirmeye başlayan ve halk arasında büyük ilgi gören çift, sosyal medyada ve magazin basınında evlilik iddialarıyla anılmaya başladı.

İspanya'da Sessiz Sedasız Evlenmişler mi?

Rus hayranlarının çifti denizde eğlendirirken çektiği görüntüler, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in balayı yaptıkları yönünde spekülasyonlara yol açtı. Ancak yakın bir kaynak, çiftin sadece tatil için İspanya'da bulunduklarını ve evlilik gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Aramızda Kalmasın programına yapılan bu açıklama, evlilik haberlerini yalanladı ve çiftin sadece romantik bir tatil geçirdiğini belirtti.

Evlilik iddaa Ne Cevap Verdiler?

Kurban Bayramı tatilini İspanya'da geçiren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, sosyal medya hesapları üzerinden de evlilik spekülasyonlarına karşı çıktılar. Mert Ramazan Demir'in Instagram paylaşımında sıcak havalardan bunaldığı anlarını paylaşarak "Şükür piştik. İyi bayramlar" mesajıyla takipçilerine seslendi. Afra Saraçoğlu da bu paylaşıma "İyi bayramlar" yorumuyla karşılık verdi, evlilik iddialarına dolaylı bir yanıt niteliği taşıdı.