Bella Hadid, modellik kariyeri ve sosyal medyada elde ettiği başarılarla tanınan bir isimdir. 9 Ekim 1996 tarihinde Washington, DC'de doğan Isabella Khairiah Hadid, bilinen adıyla Bella Hadid, moda dünyasında önemli bir etki yaratmıştır. Hadid’in kariyeri, genç yaşta başladığı modellik serüveni ve uluslararası alandaki başarısıyla dikkat çekmektedir.

Bella Hadid Kaç Yaşında?

Bella Hadid, 9 Ekim 1996 tarihinde doğmuş olup, şu anda 27 yaşındadır. Moda dünyasında kısa sürede büyük bir popülerlik kazanan Hadid, genç yaşta büyük bir başarı elde etmiştir.

ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Bella Hadid Aslen Nereli?

Bella Hadid, Filistin ve Hollanda kökenli bir aileye sahiptir. Babası Mohamed Hadid, Filistin asıllı bir Amerikalı gayrimenkul geliştiricisidir. Annesi Yolanda Hadid ise Hollandalı bir televizyon kişiliği ve eski modeldir. Bella Hadid’in ailesi, Filistin’in önemli bir tarihi figürü olan 18. yüzyılın ortalarında Kuzey Filistin hükümdarı olarak tanınan Zâhir el-Ömer’in soyundan geldiğini iddia etmektedir. Bella Hadid, Müslüman kimliğiyle gurur duyduğunu belirtmiştir.

Bella Hadid’in Kariyeri Nasıldır?

Bella Hadid, modellik kariyerine 16 yaşında başlamış ve Ağustos 2014'te IMG Models ile sözleşme imzalamıştır. İlk büyük çıkışını New York Moda Haftası’nda yapmıştır. 2016 yılında Models.com tarafından Yılın Modeli seçilmiş, 2017 yılında ise Vogue dergisinin beş uluslararası baskısında (Çin, İspanya, Brezilya, Avustralya ve Arabistan) yer alarak en çok "Vogue Eylül kapağı" rekorunu kırmıştır. 2022 yılında İngiliz Moda Konseyi tarafından Yılın Modeli seçilmiş ve Time dergisi tarafından 2023 yılında "dünyanın en etkili 100 kişisinden biri" olarak gösterilmiştir.

Bella Hadid Kimdir Aslen Nereli

Bella Hadid’in İlişkileri Nasıldır?

Bella Hadid, 2015 yılında Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkiye başlamış, çift 2016 yılında Grammy Ödülleri'nde birlikte kırmızı halıda boy göstermiştir. Ancak, çiftin yoğun programları nedeniyle ilişkileri zaman zaman iniş çıkışlar yaşamıştır. Hadid, Temmuz 2021’de Marc Kalman ile ilişkisini duyurmuştur.

Bella Hadid’in Sosyal ve Politik Aktiviteleri Nelerdir?

Modellik kariyerinin yanı sıra Bella Hadid, sosyal ve politik olaylara duyarlılığıyla da tanınmaktadır. Özellikle Filistin hakkındaki görüşleri ve bu konudaki destekleyici duruşu, medyada sıkça yer almaktadır. Hadid, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda bu konuda sesini duyurmakta ve aktif bir şekilde toplumsal olaylara katılmaktadır.

Editör: Havva Andırır