Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi (TOROSLAREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Nisan tarihinde Adana'nın çeşitli ilçelerinde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek. Bu kesintiler, Adana'da Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde belirli mahallelerde uygulanacak. İşte detaylar:

Seyhan Elektrik Kesintisi:

Seyhan ilçesindeki elektrik kesintisi detayları için resmi açıklamalara bakılması önerilir.
Yeşilyuva Sokak Bölgesi:

Yeşilyuva Sokak bölgesinde şu anda bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin en kısa sürede sağlanması için çalışmalar devam etmektedir.

Mürseloğlu, 47 Sokak Bölgesi:

Mürseloğlu, 47 Sokak bölgesinde bir arıza mevcuttur. Enerjinin en kısa sürede sağlanması için çalışmalar sürmektedir.
Denizli, Defne Sokak Bölgesi:

Denizli, Defne Sokak bölgesinde bir arıza mevcuttur. Enerjinin en kısa sürede sağlanması için çalışmalar devam etmektedir.

Denizli, Şehit Hacı Ahmet Öztürk Sokak Bölgesi:

Denizli, Şehit Hacı Ahmet Öztürk Sokak bölgesinde bir arıza mevcuttur. Enerjinin en kısa sürede sağlanması için çalışmalar sürmektedir.

Sarıhamzalı, 47093 Sokak Bölgesi:

Sarıhamzalı, 47093 Sokak bölgesinde bir arıza mevcuttur. Enerjinin en kısa sürede sağlanması için çalışmalar devam etmektedir.
Bu bölgelerdeki elektrik kesintileri, şebeke arızaları nedeniyle gerçekleşmektedir. Kesinti süreleri ve detayları için resmi yetkililerin açıklamaları ve güncel veriler takip edilmelidir.

Gaziantep elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir? Gaziantep elektrik kesintisi 3 Mayıs, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelir?