PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? PAOK-Panathinaikos maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PAOK-Panathinaikos maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Jacob Greaves Ipswich Town'a Transfer Oldu: 18 Milyon Euro'luk Anlaşma

İngiltere Premier Lig ekibi Ipswich Town, Championship takımı Hull City’den İngiliz futbolcu Jacob Greaves ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın sahibi Acun Ilıcalı, bu satışla Hull City tarihine geçti. Kısa süre içinde Hull City'nin vizyonunu değiştiren Ilıcalı, taraftarlar tarafından tam not aldı.

Jacob Greaves020022

Greaves'in Transferi Nasıl Gerçekleşti?

Premier Lig ekibi Ipswich Town, yeni sezon transferlerine bir yenisini ekleyerek Championship’te mücadele eden Hull City’den Jacob Greaves’i kadrosuna kattı. 23 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Ipswich Town, Hull City'ye bu transfer için 18 milyon Euro ödeyecek. Resmi imzaların atılmasının ardından açıklama yapan Greaves, çok mutlu olduğunu ve Premier Lig’e adım attığı için heyecanlı hissettiğini söyledi.

Jacob Greaves7171

Hull City Tarihine Geçen Bir Transfer

Greaves'ten gelen 18 milyon Euro, Hull City'nin tarihine geçti. 1904 yılından beri futbol faaliyetlerini sürdüren Hull City, Greaves'in gönderilmesiyle en pahalı dördüncü transferini gerçekleştirmiş oldu. Bu transfer, kulübün finansal anlamda büyük bir başarıya imza attığını gösteriyor.

Jacob Greaves010101

Jacob Greaves'in Hull City Kariyeri

Savunma oyuncusu Greaves, geçtiğimiz sezon Hull City’de çıktığı 43 maçta 2 gol ve 4 asist yaptı. Takımın önemli isimlerinden biri olan Greaves, Hull City’nin savunmasında büyük bir rol oynadı. Genç futbolcunun Premier Lig'e transferi, kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız