Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 eğitim yılı için yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başlamış bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan kılavuza göre, yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 28 Ağustos - 22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

AÖL Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 28 Ağustos tarihinde başlamış olup, 22 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecektir. Kayıt yenileme işlemi, ilgili ücretin ödenmesinden sonra otomatik olarak sistem tarafından gerçekleştirilecektir. Öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini tamamladıktan sonra, adres bilgilerini, sınav merkezlerini ve cep telefon numaralarını güncel olup olmadığını kontrol etmek zorundadır. Bu işlemler, https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden yapılabilir.

AÖL Kayıt ve Kayıt Yenileme Ücretleri Ne Kadar?

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için belirlenen ücret 300 TL'dir. Bu ücret, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına, https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartlarıyla ya da TC Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ’nin ATM, mobil bankacılık veya internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatırılabilir.

AÖL (AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ) KAYIT YENİLEME TARİHİ: Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman? Açık lise 1. dönem kayıt ve kayıt yenileme AÖL (AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ) KAYIT YENİLEME TARİHİ: Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman? Açık lise 1. dönem kayıt ve kayıt yenileme

AÖL 1. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları şu tarihlerde gerçekleştirilecektir:

1. Oturum: 21 Aralık 2024 Cumartesi günü saat 10:00
2. Oturum: 21 Aralık 2024 Cumartesi günü saat 14:00
3. Oturum: 22 Aralık 2024 Pazar günü saat 10:00

Sınav giriş belgeleri 16 Aralık 2024 tarihinde https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden yayımlanacaktır. Sınav sonuçları ise aynı adresten 22 Ocak 2025 tarihinden itibaren görüntülenebilecektir.Özetle, KYK yurt başvuru sonuçlarını

Editör: Havva Andırır