Aberdeen ile Dundee United, İskoçya Kupası Yarı Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Takımlar, kupada adlarını finale yazdırmak için sahada ter dökecekler.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Aberdeen - Dundee United maçı, saat 19:30'da başlayacak. Bu saat diliminde futbolseverler, karşılaşmayı izlemek için ekran başında yerlerini alacaklar.

Aberdeen Dundee United-1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli yarı final karşılaşması, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. İzleyiciler, bu kanaldan maçı takip edebilirler. S Sport Plus, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli yayın yapmaktadır.

Rayo Vallecano - Alaves yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rayo Vallecano - Alaves maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Rayo Vallecano - Alaves yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Rayo Vallecano - Alaves maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maç Nerede Oynanacak?

Aberdeen ile Dundee United arasındaki bu kritik mücadele, Dundee'da bulunan Tannadice Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. Stadyum, her iki takımın da taraftarlarına heyecan dolu bir atmosfer sunmayı amaçlıyor.

Editör: Havva Andırır