A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin (VNL) 3. hafta mücadelesi için Hong Kong'da sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları, bu etapta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak.

Maxresdefault-22

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanan milli takım kadrosunda, tedavisi devam eden orta oyuncu Zehra Güneş yer almıyor.

(1)-11

Kadroda Kimler Yer Alıyor?

VNL'nin 3. haftasında milli takımda şu oyuncular görev yapacak:

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
Pasör Çaprazı: Melissa Vargas
Smaçörler: Hande Baladın, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın
Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı
Liberolar: Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç Altıntaş

24 Zw At
Karşılaşma Takvimi

Filenin Sultanları, Hong Kong etabında aşağıdaki maçları oynayacak:

Tayland: 12.06.2024, TSİ 12.00
Dominik Cumhuriyeti
Çin
Brezilya

Filenin Sultanlarinda Milletler
Takımın Performansı ve Hedefleri

Organizasyonun ilk iki haftasında 8 maçta 6 galibiyet elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hong Kong etabına 18 puanla 5. sırada başladı. Milli takım, 3. hafta sonunda ilk 8'de yer alırsa VNL finallerinde mücadele etme hakkı kazanacak.

1529860 32594437 2560 1440
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın VNL'deki 3. hafta mücadelesinde Zehra Güneş, tedavisi devam ettiği için kadroda yer almamaktadır.

Süper Lig’de 5. Hafta Maçları Hangi Tarihte Başlayacak? Milli Aranın Sonu ve Yeni Maç Tarihleri Ne Zaman? Süper Lig’de 5. Hafta Maçları Hangi Tarihte Başlayacak? Milli Aranın Sonu ve Yeni Maç Tarihleri Ne Zaman?

319A99188Cec1Cfff9246A64Ca8856B1

Takımın performansı, VNL finallerine kalma hedefine yönelik önemli bir belirleyici olacaktır. Hong Kong etabındaki maçlar, Filenin Sultanları'nın turnuvadaki konumunu ve finallere kalma şansını belirleyecek.

Editör: Ali Çakar