Türk yarışçılığının en prestijli etkinliklerinden biri olan 98. Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Her yıl binlerce yarış tutkunu tarafından merakla beklenen bu büyük yarış, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenecek. Türkiye Jokey Kulübü tarafından organize edilen Gazi Koşusu, bu yıl 30 Haziran Pazar günü saat 17.15'te start alacak.

"Adalet Bakanlığı'ndan Tarihi İstihdam Hareketi: 400 İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısı İçin Büyük Alım İlanı" "Adalet Bakanlığı'ndan Tarihi İstihdam Hareketi: 400 İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısı İçin Büyük Alım İlanı"

Gazi Koşusu: Türk Atçılığının Zirvesi

Gazi Koşusu, Türk atçılığının ve yarışseverlerin gözdesi olarak her yıl büyük ilgi görüyor. Veliefendi Hipodromu'nun eşsiz atmosferinde düzenlenen bu etkinlik, at yarışı tutkunlarının yanı sıra geniş bir seyirci kitlesi tarafından da takip ediliyor. Gazi Koşusu, tarihi boyunca pek çok unutulmaz anıya sahne olmuş ve Türk spor kültürü içinde özel bir yer edinmiştir.

98 Gazi Koşusu Bilet Satışları Ne Zaman?

Yarışseverlerin merakla beklediği bir diğer konu ise bilet satışının ne zaman başlayacağı. Şu an için Türkiye Jokey Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda, biletlerin satışa çıkmadığı belirtiliyor. Gazi Koşusu biletlerinin satışa sunulmasıyla ilgili detaylar ilerleyen günlerde açıklanacak. Bu nedenle at yarışı tutkunları, biletlerin piyasaya çıkması için kulübün resmi duyurusunu bekliyor.

Sosyal Medya Etkinliği ve Katılım Fırsatı

Gazi Koşusu öncesinde Türkiye Jokey Kulübü, sosyal medya üzerinden etkinlik düzenleyerek yarışseverleri etkinliğe katılmaya davet ediyor. #GaziKoşusu etiketi altında yapılan paylaşımlarda, yarışseverlerin Gazi Koşusu ile ilgili anılarını veya düşüncelerini paylaşmaları isteniyor. En etkileyici paylaşımlar arasından seçilecek 5 kişi, Gazi Koşusu gününde çift kişilik loca davetiyesinin sahibi olacak.

Editör: Havva Andırır