Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

Eskişehir’de 36 yıldır uyku problemleri nedeniyle koltukta uyuyan 67 yaşındaki Muzaffer Işık için önemli bir gelişme yaşandı. Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un talimatıyla, Muzaffer Işık Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Muzaffer Işık’ın Durumu Ne?

Muzaffer Işık, KOAH hastalığı nedeniyle uyuyamadığını belirtmişti. Ancak, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor İlknur Akçay Şahin, Işık’ın sorunlarının KOAH’tan kaynaklanmadığını, aksine ağır derecede uyku apnesi yaşadığını açıkladı. Uyku apnesi nedeniyle yatarak uyuyamayan Işık, gün boyunca aşırı uyku hali yaşıyordu. Şahin, tedavi sürecinde Işık'ın uyku apnesi ile ilgili detaylı değerlendirme yapılacağını ve uygun tedavi yöntemlerinin uygulanacağını ifade etti.

Tedavi Süreci Nasıl İlerleyecek?

Muzaffer Işık'ın tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde başladı. Hastanın, uyku laboratuvarında detaylı tetkiklerden geçeceği ve tedavi sürecinin bir cihaz yardımıyla devam edeceği bildirildi. Eskişehir Şehir Hastanesi'nin donanımlı uyku laboratuvarında, Işık’ın uyku apnesi açısından kapsamlı bir değerlendirme yapılacak.

Muzaffer Işık Ne Dedi?

Tedavi sürecinden memnun olduğunu belirten Muzaffer Işık, sağlık ekiplerinin ilgisinden dolayı teşekkür etti. Koltukta uyumanın zorluklarını ve tedavi sonrası yatağa geçmenin kendisi için büyük bir rahatlama olacağını ifade etti. Işık, tedavi süreci tamamlandıktan sonra, uzun yıllardır yaşadığı koltuk üzerindeki zorunlu uykulardan kurtulmayı umut ediyor.

Editör: Havva Andırır