30 Ağustos Zafer Bayramı, İstanbul'da bu yıl da coşku dolu etkinliklerle kutlanacak. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde düzenlenecek ücretsiz konserler, bu özel günün şanına yakışır bir şekilde geçirileceği etkinlikler arasında yer alıyor. İşte, 30 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek konserlerin detayları:

Hangi Sanatçılar Sahne Alacak?

30 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul'da sahne alacak sanatçılar ve konser alanları şu şekilde sıralanmıştır:

Burdur valiliğine atananTülay Baydar Bilgihan kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Baydar Bilgihan nerelerde görev yaptı? Burdur valiliğine atananTülay Baydar Bilgihan kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Baydar Bilgihan nerelerde görev yaptı?

Cem Adrian: Türk şarkıcı ve söz yazarı Cem Adrian, 30 Ağustos Cuma günü Eminönü Meydanı'nda sahne alacak. Adrian'ın konseri, Eminönü Meydanı'nda yapılacak olan Zafer Bayramı kutlamalarının önemli bir parçası olacak.

Zeynep Bastık: Pop müziğin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık, aynı gün Beylikdüzü’nde Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda hayranlarıyla buluşacak. Bastık’ın performansı, Beylikdüzü'nde Zafer Bayramı kutlamalarının merkezinde yer alacak.

66Cc951Dfe33691C8Fb74E5E

Duman: Türk rock müziğinin önemli gruplarından Duman, 30 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’de Çerkezköy Kentpark’ta sahne alacak. Grubun konseri, rock müziği severler için özel bir etkinlik olacak.

Ece Seçkin: Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı kutlamalarında Ece Seçkin, saat 21.30’da sahne alacak. Seçkin’in performansı, Bayrampaşa'da bu özel günün kutlamalarına renk katacak.

Emir Can İğrek: Genç yeteneklerden Emir Can İğrek, Çatalca'da konser verecek. İğrek, sevilen şarkılarını dinleyicilere sunarak Zafer Bayramı coşkusuna katkıda bulunacak.

66Cc951Dfe33691C8Fb74E5A

Yeni Türkü ve İlyas Yalçıntaş: Geleneksel Türk müziğinin sevilen isimlerinden Yeni Türkü ve popüler sanatçı İlyas Yalçıntaş, Sancaktepe’de bir konser verecek. Bu etkinlik, Sancaktepe'de Zafer Bayramı kutlamalarının önemli bir parçası olacak.

Editör: Havva Andırır