Erzurum'da serinlemek için Aras Nehri'ne giren Yusuf Özer (12), sabah saatlerinde cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olayın Meydana Geldiği An

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Horasan ilçesi kırsal Kırkgözeler Mahallesi'nde meydana geldi. Serinlemek amacıyla Aras Nehri'ne giren Yusuf ve Yaser Özer (11) kardeşler ile arkadaşları Vefa Murat Sevuk (13), bir süre sonra gözden kayboldu.

Kurtarma Çabaları

Durumu fark eden çevredekiler, suya girerek Yaser Özer'i kurtardı ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ve komando timi sevk edildi.

Piyade Uzman Çavuş Enes Timur kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Enes Timur neden öldü hastalığı neydi? Piyade Uzman Çavuş Enes Timur kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Enes Timur neden öldü hastalığı neydi?

Hazin Son

Vefa Murat Sevuk'un Cansız Bedeni Bulundu

Çevredekilerin de desteğiyle sürdürülen aramalarda, Vefa Murat Sevuk'un cansız bedenine ulaşıldı. Sağanak yağış nedeniyle debisi yükselen nehirde çalışmalarını sürdüren ekipler, bu sabah da Yusuf Özer'in cansız bedenini buldu.

Yusuf Özer'in Cansız Bedeni Bulundu

Sudan çıkarılan Yusuf Özer'in cenazesi, Horasan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız