ATV'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yeni haftasına başladı ve izleyicilerine yine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmacılar çeyrek altın ve haftalık olarak 10 bilezik kazanma mücadelesi veriyorlar. Programın takipçileri ise her gün merakla Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu sorusunun cevabını arıyorlar. Ayrıca, tarihe yönelik puan durumunu da merak ediyorlar.

Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.00'te Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana geliyor. Yarışmada 4 gelin ve 4 kayınvalide, yemek yapma ve yeme üzerine yarışıyorlar. Her gün farklı lezzetlerin yarıştığı program, yemek yapmayı ve yemeyi sevenlerin ilgiyle takip ettiği bir yarışma haline geldi.

Veteran komedyen ne demek, Hülya Avşar kavgaya dahil oldu, Cem Yılmaz Hasan Can kavgasında yeni gelişme Veteran komedyen ne demek, Hülya Avşar kavgaya dahil oldu, Cem Yılmaz Hasan Can kavgasında yeni gelişme

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ÇEYREK ALTINI KAZANDI?

Bugün, 28 Mart'ta Gelinim Mutfakta yarışmasında çeyrek altını kazanan yarışmacı Damla oldu. Ayrıca, 27 Mart 2024'te ise çeyrek altını yine Damla kazandı.

Gelinim Mutfakta puan durumu ve kazanan yarışmacılarla ilgili detaylı bilgileri izleyiciler, her gün yayınlanan bölümlerden ve programın resmi internet sitesinden takip edebilirler.