Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşma büyük bir ilgiyle bekleniyor. Maç öncesinde tüm detaylar merak ediliyor ve futbolseverler araştırıyor. Peki, Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Ziraat Kupası final maçı hangi stadyumda, Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi ilde oynanacak? Ziraat Kupası final maçı hangi stadyumda, Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi ilde oynanacak?

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor - Gaziantep FK mücadelesi 28 Nisan Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Maçın canlı yayını beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Fernandez, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe, Onuachu

Gaziantep FK: Nita, Arda, Ertuğrul, Djilobodji, Mbakata, Mustafa, Jevtovic, Monteiro, Sorescu, Maxim, Draguş

TRABZONSPOR - GAZİANTEP HANGİ KANALDA İZLENİR

Trabzonspor ve Gaziantep FK arasındaki karşılaşmanın hakemleri belirlendi ve mücadele Trabzonspor'un aldığı ceza nedeniyle seyircisiz olacak.

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı 28 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Müsabakayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek ve yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile İbrahim Bozbey yapacak.

Bu önemli karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER VAR 

Trabzonspor'da eksikler dikkat çekiyor. Önceki maçta sarı kart gören Eren Elmalı, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca, Mehmet Can Aydın ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları nedeniyle oynaması beklenmiyor. Taxiarchis Fountas ve Trezeguet'nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak

GAZİANTEP MUTLAK ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKIYOR 

Gaziantep FK, ligdeki konumunu güçlendirmek için Selçuk İnan önderliğinde mücadele ediyor. Takım, Trabzonspor maçıyla birlikte iki maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Geçen hafta Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Gaziantep FK, ligde oynadığı 33 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Topladığı 34 puanla haftaya 16. sırada giren Gaziantep FK, ligde kalmak için mücadelesine devam ediyor.

Yabancı ülkelerde Süper Lig maçlarını yayınlayan kanallar şunlardır:

Amerika Birleşik Devletleri - beIN SPORTS
Arnavutluk - Tring Sport
Bosna-Hersek - Sport Klub
Brezilya - ESPN
Çekya - Sport 1
Fransa - beIN SPORTS
Hırvatistan - Sport Klub
Hollanda - Ziggo Sport
İsrail - Sport 1
Kanada - beIN SPORTS
Karadağ - Sport Klub
Kosova - K Sport
Kuzey Makedonya - Sport Klub
Portekiz - Sport TV
Romanya - Prima Sport
Rusya - Football TV
Sırbistan - Sport Klub
Slovenya - Sport Klub
Slovakya - Sport 1

Ayrıca Sahra Altı Afrika'daki (Sudan hariç) ve Latin Amerika ülkelerindeki ESPN kanalları da Süper Lig maçlarını canlı yayınlamaktadır.