Süper Lig'de müthiş bir heyecan var! Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki mücadele büyük bir merakla bekleniyor. Maçla ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Aston Villa-Liverpool ŞİFRESİZ (13 Mayıs) beIN Sports 1 CANLI izle Aston Villa-Liverpool izleme linki, hangi kanalda izlenir Aston Villa-Liverpool ŞİFRESİZ (13 Mayıs) beIN Sports 1 CANLI izle Aston Villa-Liverpool izleme linki, hangi kanalda izlenir

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı 28 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Bu heyecan dolu mücadeleyi beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

GAZİANTEP FK 3 PUAN İÇİN ÇIKIYOR 

Gaziantep FK, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek. Maç, Papara Park'ta saat 19.00'da başlayacak ve hakemlik görevini Direnç Tonusluoğlu üstlenecek. Ligde geride kalan 33 maçta 9 galibiyet ve 7 beraberlik alarak toplamda 34 puan elde eden Güneydoğu temsilcisi, şu anda 16. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlı ekip, Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Gaziantep FK'de Dragus, Maxim, Nita, Bikel, Ertuğrul Ersoy ve Arda Kızıldağ sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

ENİS DESTAN 3 MAÇ YOK

Trabzonspor cephesinde ise 3 önemli isim maçta forma giyemeyecek durumda. Kupa maçında rakibine yönelik hareketi nedeniyle 3 maç ceza alan Enis Destan, cezalı olan Hüseyin Türkmen ve Eren Elmalı, Gaziantep FK karşısında sahada yer alamayacaklar.