28 Ekim 2024 tarihinde, kargo şubelerinin açık olup olmadığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bugün, kargo şubeleri saat 13:00'e kadar hizmet verecek. Bu saatten sonra, kargo hizmetlerinin devam edip etmeyeceği konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Dolayısıyla, paket bırakmak ya da teslim almak isteyen vatandaşların bu süre zarfında işlemlerini tamamlamaları önerilmektedir.

Baykar Sosyal Medyada Dolandırıcılığa Karşı Uyardı: Baykar Adına Sosyal Medyada Sahte Yatırım Fırsatlarına Aldanmayın! Baykar Sosyal Medyada Dolandırıcılığa Karşı Uyardı: Baykar Adına Sosyal Medyada Sahte Yatırım Fırsatlarına Aldanmayın!

Dağıtımlar Devam Edecek mi?

Kargo şubeleri, 28 Ekim tarihinde saat 13:00'e kadar olan süre boyunca dağıtım hizmetlerini sürdürecek. Bu durum, acil gönderiler ya da teslimatlar için önemli bir fırsat sunuyor. Ancak, resmi tatilin başlamasıyla birlikte, dağıtım hizmetlerinin de durması bekleniyor.

671F19E2D2212910A9E9D265

29 Ekim Kargo Şubeleri Açık mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kargo şubelerinin açık olup olmayacağı da bir diğer merak konusu. Geçtiğimiz yıllarda, kargo firmaları 29 Ekim tarihinde çalışmalara bir gün ara vermişti. Bu yıl için de benzer bir uygulamanın söz konusu olabileceği düşünülüyor. Kargo kullanıcılarının, bu durumu göz önünde bulundurarak plan yapmaları tavsiye ediliyor.

Editör: Havva Andırır