A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada Türkiye, 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile Signal Iduna Park'ta karşılaşacak. Türkiye saatiyle 19.00'da başlayacak olan bu önemli mücadelenin hakemleri de belli oldu.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Felix Zwayer Görev Alacak

Maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Tecrübeli hakem Felix Zwayer, bugüne kadar birçok uluslararası maçta görev almış ve performansıyla dikkat çeken bir isim. Zwayer'in yardımcılıklarını Stefan Lupp ve Marco Achmüller üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano olacak.

0X0 A Milli Takimin Euro 2024 Grubu Belli Oldu Iste Rakiplerimiz 1701539915551

VAR Sistemi

Müsabakanın Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda ise Alman Bastian Dankert oturacak. VAR sistemi, maçın kritik anlarında hakemlere yardımcı olmak ve adil bir oyun sağlamak amacıyla kullanılıyor. Dankert'in deneyimi, maçın daha sağlıklı yönetilmesine katkı sağlayacak.

Önemli Karşılaşma

EURO 2024 F Grubu'nda oynanacak olan bu kritik karşılaşma, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Türkiye, Portekiz karşısında alacağı iyi bir sonuçla gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. Aynı şekilde Portekiz de gruptan çıkma şansını artırmak için mücadele edecek.

A Milli Takımımız'a bu önemli maçta başarılar diliyoruz.

Editör: Mehmet Çetil