2024 VNL Milletler Ligi heyecanı, Filenin Sultanları'nın üçüncü hafta maçları için hazırlıklarını sürdürdüğü Çin'e taşınıyor. Takım, 2. haftayı 4 galibiyetle tamamladı ve dünya sıralamasındaki yerini korudu. İşte detaylar...

Sultanların 3. Hafta Maç Takvimi

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3. hafta maçlarını Çin'de oynayacak. Takım, 12 Haziran 2024 tarihinde Tayland ile karşılaşacak. Maçın başlama saati 12:00 olarak belirlendi ve mücadele TRT Spor kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ardından, 13 Haziran'da Dominik Cumhuriyeti, 15 Haziran'da Çin ve son olarak 16 Haziran'da Brezilya ile karşılaşacaklar.

Filenin Sultanları12-1

Puan Durumu ve Hedefler

Türkiye, topladığı 18 puanla şu anda 5. sırada yer alıyor. Polonya, Brezilya ve İtalya'nın ardından gelen Sultanlar, üst tura yükselmek için mücadele ediyorlar. Dünya birincisi olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2. hafta maçlarında ABD'yi mağlup ederek başarılı bir performans sergiledi ve liderliklerini sürdürdüler.

Milletler Ligi'ndeki Diğer Takımlar ve Sıralama

Polonya şu anda 24 puanla lider durumda bulunurken, Brezilya 22 puanla ikinci sırada yer alıyor. İtalya ve Japonya ise sırasıyla 19 ve 18 puanla üçüncü ve dördüncü sıralarda bulunuyor. Türkiye'nin 18 puanıyla beşinci sıradaki yerini koruduğu görülüyor.

Filenin Sultanları1-1

Alanyaspor-Hatayspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Alanyaspor-Hatayspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ndeki performanslarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Üçüncü hafta maçlarında da başarılı sonuçlar alarak üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmayı hedefliyorlar. Takımın ve Türk voleybolunun başarısı için tüm gözler Çin'deki müsabakalara çevrildi.

Editör: Havva Andırır