Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) 2024 mülakat sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi. 31 Temmuz tarihinde açıklanması beklenen sonuçlar, belirtilen tarihte açıklanmadı. Ancak, sonuçlar MEB tarafından duyuruldu ve bu haber, birçok aday ve velinin dikkatini çekti.

BİLSEM Mülakat Sonuçları Nereden Sorgulanır?

BİLSEM mülakat sonuçlarına erişmek isteyen adaylar, sonuçlarını Millî Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabilirler. Sonuçlar, meb.gov.tr adresinden öğrenilebilir. Adaylar, bireysel değerlendirme sonuçlarını bu ekran aracılığıyla kontrol edebilirler.

KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar

BİLSEM Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

BİLSEM 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıtları, 12-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacaktır. Öğrenciler, kayıtlarını örgün eğitim kurumlarının bağlı olduğu il/ilçelerin sorumlu olduğu bilim ve sanat merkezlerine yaptırabileceklerdir.

İtiraz Süreci Ne Zaman Başlayacak?

Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında yapılan değerlendirme sonuçlarına itirazlar, 12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılabilir. Veliler, itirazlarını e-İtiraz Modülü üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Editör: Zeliha YAKUT