Kurban Bayramı, geleneksel ritüelleriyle her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye genelinde büyük ilgi ve merakla takip edildi. İki önemli olay her zaman dikkat çeker: acemi kasapların maruz kaldığı kazalar ve kaçan kurbanlıklar. Bu yılın ilginç anlarından biri, Zonguldak'ta yaşandı. Bir boğa, kesim alanında sahibinden kaçarak denize atladı. O anlar, sahil güvenlik ekipleri ve itfaiyenin müdahalesiyle son buldu ve boğa kesim alanına getirilerek kurban edildi.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Kurban Bayramı'nda Kaçan Kurbanlıklar Türkiye'yi Meşgul Etti

Olay, Kozlu ilçesindeki kesim alanında gerçekleşti. Boğa, kendisini taşıyan kişilerin elinden kurtulup dalgalı denize atladı. 200 metre kadar yüzen boğa, dalgaların etkisiyle tekrar kıyıya ulaştı. İtfaiye ekipleri tarafından karaya çekilen boğa, sonunda kesim için hazır hale getirildi. Bu tür anlar, Kurban Bayramı süresince sık sık yaşanabilir ve her defasında ilginç görüntülerle gündeme gelir.

Kurban Bayramı'nın diğer bir yönü ise acemi kasapların yaşadığı kazalar ve yaralanmalar oldu. Zonguldak'ta da birçok kişi, kurban kesimi sırasında yaralandı ve hastanelere kaldırıldı. Özellikle kendi imkanlarıyla hastaneye giden ve tedavi edilen acemi kasaplar, bu durumlarıyla dikkat çekti.

Balıkesir

Ülke genelinde, kurbanlıkların kaçma anları da ilgi çekti. Bazıları çatılara çıkarken bazıları ise mezarlıklara dalma girişiminde bulundu. Bu durumlar, her sene olduğu gibi bu sene de merakla izlendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Urfa-1

Editör: Havva Andırır