Ziraat Türkiye Kupası’nın 2024-2025 sezonunda 2. eleme turu için kura çekimi gerçekleştirildi. 64 takımın mücadele edeceği bu tur, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Kura çekimi, 17 Eylül 2024 tarihinde Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

2. Tur Maçları Ne Zaman Oynanacak?

2.eleme turu maçları, 20, 21 ve 22 Eylül 2024 tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilecek. Her bir eşleşme, galip gelen takımın bir üst tura geçmesini sağlayacak ve kaybeden takım turnuvadan elenecek.
Kura Çekimi Nerede Yapıldı?
Kura çekimi, Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlendi ve A Spor kanalından canlı olarak yayınlandı. Çekim sırasında kulüp yetkilileri ve basın mensupları yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eşleşmeleri

Kura çekimi sonucunda belirlenen eşleşmeler şu şekilde oluştu:

20 Eylül 2024
Eşleşmeler: [Burada eşleşmelerin detayları verilecektir]

21 Eylül 2024
Eşleşmeler: [Burada eşleşmelerin detayları verilecektir]

22 Eylül 2024
Eşleşmeler: [Burada eşleşmelerin detayları verilecektir]

Maç programı, takımların saha performanslarına göre belirlenen saatlerde oynanacak. Futbolseverler, bu heyecanlı karşılaşmaları takip etmek için hazırlıklarını yapacak.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Kura Çekimi ve Yayın Bilgileri

Kura çekimi, Ziraat Türkiye Kupası’nın düzenleyici kurulu tarafından özenle yapılırken, maçların detaylı takvimi ve yayın bilgileri ilerleyen günlerde açıklanacak. Şampiyonluk yolunda ilerlemek isteyen takımlar için bu tur büyük önem taşıyor.

Editör: Havva Andırır