Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Zeynep Mayruk ile dünya evine girmesi, sosyal medyada ve sanat dünyasında büyük yankı uyandırdı. Pek çok kişi, Zeynep Mayruk'un kimin kızı olduğunu merak etti ve bu konuda araştırmalar yaptı. İşte detaylar ve doğru bilinen yanlışlar haberimizde...

Tolga Sarıtaş'ın Düğünü Sanat Camiasını Birleştirdi

Dün akşam gerçekleşen törende, oyuncu Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk'un düğünü, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Özellikle Zeynep Mayruk'un giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı. 32 yaşındaki Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk, üç yıldır birlikte olup geçtiğimiz şubat ayında nişanlanmışlardı. Haziran ayında Çeşme'de düğünlerini yapacaklarını duyurmuşlardı.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Zeynep Mayruk'un Babası Kimdir?

Zeynep Mayruk'un babası, aslen İzmirli olan Davut Mayruk'tur. Özellikle modacı Yıldırım Mayruk'un kızı olduğu düşünülen Zeynep Mayruk'un aslında babası Davut Mayruk'tur. Zeynep Mayruk, kariyerine bağımsız bir moda tasarımcısı olarak devam etmektedir ve modacı Mualla Özbek ile tanışması kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Yıldırım Mayruk'un Kızı mı?

Bazı kesimler tarafından Zeynep Mayruk'un modacı Yıldırım Mayruk'un kızı olduğu yanlış bir şekilde biliniyordu. Ancak bu doğru değildir. Yıldırım Mayruk'un bir kızı var ve adı Tara De Vries'dir. Zeynep Mayruk ise babası Davut Mayruk'un kızı olarak bilinir.

Editör: Havva Andırır