Melisa Aslı Pamuk, 2011 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci seçilerek güzellik kraliçesi unvanını kazanmıştı. Şimdilerde ise milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile unutulmaz bir aşk yaşıyor. Bu göz kamaştırıcı ilişki, masalları aratmayacak türden bir aşk olarak nitelendiriliyor. Magazin dünyasında dilden dile dolaşan bu romantik birliktelik, çiftin özel hayatlarının yanı sıra kariyer alanlarında da büyük başarılar elde etmesiyle daha da parlak bir hale geliyor.

YUSUF YAZICI ARADIĞI AŞKI ONDA BULDU

Melisa Aslı Pamuk, milli futbolcu Altay Bayındır ile olan ilişkisini sonlandırma kararı aldıktan sonra sessiz sedasız ayrıldılar. Ancak, tescilli güzel, aradığı aşkı milli futbolcu Yusuf Yazıcı'da buldu. Şu anda çift, masalsı bir aşk yaşıyor ve birlikte kariyerlerini daha da parlak hale getiriyorlar.

Yusuf Yazıcı 2

AŞKI PERFORMANSINA DA YARADI

Son dönemin dikkat çeken futbolcularından Yusuf Yazıcı, bu sezon toplam 42 maça çıkarak 12 gol ve 4 asistlik performansıyla büyük bir çıkış yakaladı. Başarılı performansıyla takım arkadaşlarından övgü alan Yusuf Yazıcı, aynı zamanda taraftarların da desteğini arkasına aldı. Taraftarlar, "Bu performans senin aşkından geliyor" yorumlarıyla ünlü futbolcunun, Melisa Pamuk ile yaşadığı ilişkiye tam destek verdiler.

Yusuf Yazıcı 4

TRANSFERİN KADERİ MELİSA'NIN ELLERİNDE!

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Lille takımında 42 maçta 12 gol atarak göz doldurdu. Sözleşmesi sona eren Yusuf için Hollanda'nın Ajax ve İngiltere'nin Aston Villa takımları arasında yoğun bir rekabet var. Özellikle Aston Villa, Zaniola'nın yerine Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor. Ancak bu transferde son sözü menajeri Pini Zahavi değil, sevgilisi Melisa Aslı Pamuk söyleyecek.

Yusuf Yazıcı 3

AŞKININ MÜKAFATI!

Melisa Aslı Pamuk, oyunculuk kariyerine devam ederken Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile olan ilişkisiyle de gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Feride Balkan karakterine hayat veren güzel oyuncu, dillere destan güzelliği ve başarılı performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Tescilli güzelin bu başarısının arkasında sağlam bir aşkın olduğu söylentiler arasında yer alıyor.