Pendik’in “Forrest Gump”ı olarak tanınan Selami Salman, E-5 karayolunda Tuzla ile Maltepe arasında her gün kilometrelerce yürüyerek dikkatleri üzerine çekmiş bir isimdir. 50’li yaşlarındaki Salman, sabah saatlerinde evinden çıkarak bu uzun mesafeyi yürüyüşle kat ederken, bölgedeki sürücüler tarafından sıkça karşılaşılan bir figür olarak biliniyordu. Selami Salman, Pendik'teki bir aile apartmanında annesi ve kardeşiyle birlikte yaşamaktaydı.

Salman’ın bu alışkanlığı, kış, yaz, yağmur veya çamur demeden her gün aynı düzeni sürdürmesiyle tanınmıştı. Bu düzenli yürüyüşleriyle, hem bölge sakinlerinin hem de yolu kullananların ilgisini çeken Selami Salman, adeta bir yerel karakter haline gelmişti.

Selami Salman Neden Oldu 1724140

Selami Salman Neden Öldü?

Selami Salman’ın ölüm haberi, Pendik'te yaşayanlar arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Yakın çevresinden iki gündür kendisinden haber alınamayan Salman, evinde ölü olarak bulundu. Olayın ardından, polis, olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri olay yerine gönderildi. Sağlık ekipleri, Salman’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 16 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 16 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Salman’ın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar, Salman’ın ölümüne dair detayları aydınlatmak için yürütülen sürecin bir parçası olarak değerlendirilmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT