Nihan Akkuş, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile 2007 yılında evlenmiş ve geçtiğimiz altı ay içerisinde çift yollarını ayırmıştır. Ancak, Okan Buruk'un eski eşi Nihan Akkuş’un doğum günü kutlamasına katılması, onun hakkında merak uyandırmıştır. Nihan Akkuş, Türkiye’nin tanınmış modacı ve güzellik yarışması kazanan isimlerinden biridir. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden mezun olan Akkuş, eğitim sürecinde Türkiye güzellik yarışmalarına katılmıştır.

Nihan Akkus Kimdir Nereli Nihan

Okan Buruk'un eski eşi Nihan Akkuş kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

2003 yılında Almanya'da gerçekleştirilen Top Model of the World yarışmasında birinci olarak büyük bir başarı elde eden Nihan Akkuş, modellik kariyerine de adım atmıştır. Modellik kariyerinin yanı sıra, Almanya dizisinde rol almış ve Modda isimli televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır. 2007 yılında üniversite eğitimini tamamladıktan sonra moda sektörüne tasarımcı olarak geri dönmüş ve kendi markası olan "Nian" altında kadın ve erkek hazır giyim koleksiyonları hazırlamıştır. Tasarımları, İstanbul ve Londra Moda Haftalarında sergilenmiştir.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları

Nihan Akkus Kimdir 1724141063 51

Nihan Akkuş Nereli?

Nihan Akkuş, Türkiye'nin moda dünyasında önemli bir yer edinmiş, uluslararası alanda da başarılarıyla tanınan bir isimdir. Modellik ve tasarım kariyerinde gösterdiği başarılarla adından söz ettirmiştir.

Nihan Akkuş Kaç Çocuğu var?

Nihan Akkuş ve eski eşi Okan Buruk'un 15 yaşında bir oğulları bulunmaktadır. Çiftin ayrılmasına rağmen, ailenin bireyleri arasındaki ilişkilerin devam ettiği ve oğulları için birlikte zaman geçirdikleri görülmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT