Survivor All Star, her sezon olduğu gibi bu yıl da heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yunus Emre Özden, aldığı cezalar ve Aleyna ile yaşadığı olaylarla gündemden düşmedi. Ancak, finale adını yazdırmayı başaramayan Yunus Emre, Survivor All Star’a veda etti.

640Xauto (1)-6

Yunus Emre Özden, Survivor All Star’a geldiği ilk günden beri tartışmalı anları ve aldığı cezalarla dikkat çekti. Ayrıca Aleyna ile olan dostluğu ve zaman zaman yaşanan anlaşmazlıklar da izleyicilerin gözünden kaçmadı. Finale kalmak için verdiği mücadelede, düellonun ilk turunda Nefise’ye karşı 5-1 mağlup olan Yunus Emre, daha sonra Seda’nın Atakan’a karşı 5-4 kazandığı düello finalinde 5-3 kaybederek elendi.

Tunagazete1 7

Elendikten sonra duygusal bir konuşma yapan Yunus Emre, “Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım. Bu sezon yaşandı bitti, artık söylenecek son sözler şunlar; zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Aileniz size bazı şeyleri karşılıksız verirken, bu çamur sıçratmaya büyümekte denebilir aslında” ifadelerini kullandı.

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

1693289421178 Yeni Proje 5

Yunus Emre, konuşmasında izleyicilere ve yarışma ekibine teşekkür ederek, “Burada beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken ‘Her şeyin bir bedeli vardır’ lafını duydum hep. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Eğip bükmeden, beni ailenizin içine aldınız. Beni ben olarak bir yerlere getirip, dünyanın attığı çamurlardan arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için teşekkür ederim” dedi.

Images-43

Yunus Emre’nin elenmesi, yarışmanın diğer yarışmacıları ve izleyiciler üzerinde büyük bir etki yarattı. Özellikle Batuhan, Yunus Emre’nin elenmesi üzerine isyan ederek, “Oyunu vermese oyunu alırdı kimse beni inandıramaz” şeklinde tepki gösterdi. Bu yorum, sosyal medyada geniş yankı buldu ve izleyiciler arasında tartışmalara neden oldu.

65F83A611F006E127A7A1F4C

Survivor All Star, her sezon olduğu gibi bu yıl da rekabetin, dostluğun ve zorlukların bir arada yaşandığı unutulmaz anlarla doluydu. Yunus Emre Özden, bu sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olarak hafızalara kazındı. Yarışmadan elenmiş olsa da, Survivor All Star’da gösterdiği performans ve yaşadığı duygusal anlarla izleyicilerin kalbinde yer edindi. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ve büyük ödülü kimin kazanacağı ise merakla bekleniyor.

Editör: Ali Çakar