Sosyal hayatın sevilen hanımları, yaz aylarında fit ve sağlıklı görünmek için diyet ve sporu tercih ediyorlar.

332

Son dönemde ise yoga, bu hanımların güzellik sırları arasında önemli bir yer ediniyor.

337

Özellikle Ebru Ceylan, Aslı Şen ve Doğal Mesudiyeli gibi sosyetik hanımlar, güzellik ve formda kalmak için yoga yapmaya başladılar.

Iste Sosyetik Hanimlarin Guzelli (2)

Günde bir saat yoga yaparak, bedenlerini ve zihinlerini dengeleyen bu hanımlar, kendilerini daha sağlıklı ve enerjik hissediyorlar.

334

Yoga sayesinde, sadece iki ay gibi kısa bir sürede on kiloya yakın kilo veren bu hanımlar, fit bir görünüme kavuştular.

338

Haftanın dört günü düzenli olarak yoga yapan bu sosyetik hanımlar, hatta yurtdışı seyahatlerinde bile yoga pratiğinden vazgeçmiyorlar.

5A2528E07152D8132413Dd46

Bu disiplinli yaklaşımıyla hem bedenlerini hem de ruhlarını besleyen hanımlar, genç ve dinamik bir görünüm sergiliyorlar.

Iste Sosyetik Hanimlarin Guzelli

Sosyetik hanımların bu güzellik sırları, sağlıklı yaşam ve formda kalmak isteyen herkes için ilham verici bir örnek oluşturuyor.

Iste Sosyetik Hanimlarin Guzelli

Yoganın beden ve zihin sağlığına olan olumlu etkilerini deneyimleyen bu hanımlar, kendilerini daha mutlu ve dengede hissediyorlar.Iste Sosyetik Hanimlarin Guzelli (1)

6 MAYIS TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ, Bu akşam Pazartesi Kanal D, Show TV, Now TV, TRT1, ATV, Star TV, TV8 televizyonda hangi film ve diziler var 6 MAYIS TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ, Bu akşam Pazartesi Kanal D, Show TV, Now TV, TRT1, ATV, Star TV, TV8 televizyonda hangi film ve diziler var

335