Yiğit Kirazcı'nın Yeni Projesi Ne?

Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, televizyon ekranlarında yeni bir programla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, bu yeni proje ne? Yiğit Kirazcı hangi programla ekranlara dönüyor? İşte detaylar...

Cnbc E Yayina Ne Zaman Baslayaca-2

Yiğit Kirazcı'nın Yeni Programının Adı Ne?

Yiğit Kirazcı'nın sunacağı yeni program, CNBC-e kanalında yayınlanacak olan "Letterbox Türkiye" olacak. Bu programda, yarışmacılar harf tahminleri yaparak kelimeleri bulmaya çalışacaklar. Peki, Letterbox Türkiye ne zaman yayınlanacak ve hangi günler ekranlarda olacak?

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Cnbc

Letterbox Türkiye Ne Zaman Yayınlanacak?

CNBC-e'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Letterbox Türkiye hafta içi her gün saat 19.15'te izleyicilerle buluşacak. Bu heyecan dolu yarışma programı, izleyicilere kelimeleri bulma ve para ödülleri kazanma fırsatı sunacak.

Cnbc E Yayina Ne Zaman Baslayaca (1)-1

Letterbox Türkiye Nasıl Bir Program Olacak?

Programda, iki kişilik takımlardan oluşan yarışmacılar, belirli bir kelimeyi doğru tahmin etmeye çalışacaklar. Yarışmacılara kelime ile ilgili ipuçları verilecek ve kaç harften oluştuğu belirtilecek. Doğru tahminlerle büyük ödül olan 25 bin TL kazanma şansı yakalanacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız