Elmalı ilçesinin Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Uğur Türkmen, partisinden ve üyelikten istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Türkmen'in istifa gerekçeleri ve açıklamaları kamuoyunda dikkat çekti.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne? Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hakan Akşit'in mesleği ne?

Neden İstifa Etti?

Uğur Türkmen, istifasını açıklarken partisine ve Elmalı halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştığını belirtti. Milli görüş davasının yüksek ideallerine inanarak görev yaptığını ifade eden Türkmen, yaşadığı süreçlerin bu ideallerin siyasi çıkarlar için araçsallaştırıldığını gösterdiğini savundu. Parti içinde bazı kişilerin kendi çıkarları için mücadele ettiğini iddia eden Türkmen, Milli görüşün kimsenin koltuk değneği olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Veda ve Gelecek Planları

İstifa kararını üyelerine duyururken onlardan haklarını helal etmelerini isteyen Türkmen, yaşadığı güzel hatıraları her zaman yüreğinde taşıyacağını belirtti. Ülke ve millet hizmetine devam edeceğini vurgulayan Türkmen, istifa sonrası gelecek planları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Editör: Havva Andırır