Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Binnur Kaya, Taro Emir Tekin, Gözde Kansu ve Diren Polatoğulları gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, Seyran'ın sağlık durumu ve hastalığıyla ilgili gelişmelerle gündeme geldi.

YALI ÇAPKINI'NDA SEYRAN'IN DURUMU

Seyran'ın hastalığının sebebi ve hamilelik durumu izleyiciler arasında merak uyandırdı. Dizide, defalarca ölümle burun buruna gelen Seyran'ın bu sefer ölebileceği yönündeki spekülasyonlar ortaya atıldı.

SEYRAN'IN HASTALIĞI NE?

Dizinin 68. Bölüm tanıtım fragmanında Seyran'ın doktorla konuşması ve Suna'nın sözleri, Seyran'ın ölebilme ihtimalini gündeme getirdi. Seyran'ın doktora "Anne olabilecek kadar vaktim var mı?" sorusu ve hastalığının ne olduğu izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

YALI ÇAPKINI'NIN SONU

Dizinin proje tasarımcısı Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, hikayenin gerçek bir hikayeden alındığını belirtti ve Seyran ile ablası Suna arasında empati kurduğunu ifade etti. Gerçek hayattaki Seyran'ın kimliği gizli tutulduğu için Seyran karakterinin geleceği dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak. Yalı Çapkını, her Cuma akşamı Star TV'de yayınlanmaktadır ve izleyicileri her bölümünde farklı duygularla baş başa bırakmaktadır. Seyran'ın hastalığı ve dizinin ilerleyen bölümlerindeki gelişmeler merakla beklenmektedir.