Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan 'Yalan' dizisinin başarılı oyuncusu Serra Pirinç, son günlerde dikkat çeken açıklamalarıyla gündemde. Oyuncu, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yakalandı ve dizi hakkında, aşkı ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yalan Dizisi ve Hazal Karakteri

Serra Pirinç, 'Yalan' dizisinin Hazal karakterini canlandırırken, karakterinin sevilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Dizinin izleyiciler tarafından beğenilmesinin, emeklerinin karşılığını aldığını ve motivasyonlarını artırdığını ifade etti. Hazal karakterinin duygusal derinliği ve yaşadığı zorluklar hakkında da konuşan Pirinç, karakterin sevgisiz büyüdüğünü ve hayatta aşkı bile bilmediğini vurguladı.

Yalan'ın Hazal'ı Serra Pirinç Aşk Hakkında Neden Olumsuz Yorumlar Yaptı, Aşka Kim Küstürdü?

Özel hayatına dair de konuşan genç oyuncu, şu anda hayatının bu döneminde aşka karşı isteksiz olduğunu söyledi. Aşkın kendisi için kötü bir duygu olduğunu düşündüğünü belirten Pirinç, hayatını aşka göre şekillendirmek istemediğini dile getirdi. Kendini bazen aşka çok kaptırdığını fakat şu anda bu dönemde olmak istemediğini açıkladı.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

İdeal Partneri ve Mutluluk

Serra Pirinç, bir ilişkide kendisini etkileyen şeyin öncelikle dürüstlük olduğunu ve yalan söylenmemesi gerektiğini vurguladı. İlgiyi sevdiğini ancak maddi hediyelerden ziyade küçük sürprizlerin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Örneğin, bir notun buzdolabının üzerinde bırakılması gibi küçük jestlerin onu mutlu edeceğini söyledi.

Editör: Havva Andırır