Son olarak "Yalan" dizisinde Melike Karaca karakterine hayat veren tecrübeli oyuncu Aslıhan Güner'in özel hayatı merak konusu oldu. 36 yaşındaki oyuncunun 2013 yılından beri evli olduğu ortaya çıktı, bu da hayranlarını oldukça şaşırttı.

Aslıhan Güner'in Eşi ne iş yapıyor?

Aslıhan Güner'in eşi, kendisi gibi bir oyuncu olan Mert Kılıç'tır. Bu detay da dikkat çekici oldu çünkü Mert Kılıç da Türk televizyon ve sinemasında tanınmış bir isimdir.

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, 2013 yılında evlenmişlerdir. Her ikisi de oyunculuk alanında kariyer yapmış, farklı yapımlarda rol almışlardır. Ancak her ne kadar ikisi de oyunculuk dünyasının içinde olsalar da, genellikle özel hayatları hakkında pek fazla detay paylaşmazlar.

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

Aslıhan Güner'in Merak Edilen Evliliği

Aslıhan Güner'in evliliğiyle ilgili ortaya çıkan bu detay, hayranlarının ilgisini çekti. Özellikle eşiyle birlikte çektirdikleri fotoğraflar ve etkinliklere katıldıkları zamanlarda gördükleri samimi görüntüler, çiftin mutlu bir evliliği olduğu izlenimini vermektedir.

Aslıhan Güner'in oyunculuk kariyeri kadar özel hayatı da merak konusu olmaya devam ediyor. Hayranlarının ilgiyle takip ettiği oyuncunun evliliği ve eşiyle ilgili ortaya çıkan detaylar, onun hayatının bir başka yönünü keşfetmek adına önemli bir bilgi kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.


 

Editör: Havva Andırır