Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi "Yalan", dramatik bir anne-kız hikayesiyle ekranlara geliyor ve izleyicileri şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Başrollerini Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın paylaştığı dizi, 27 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak.

Yalan Dizisi Hangi Gün?

"Yalan" dizisi, 27 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ve her hafta Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan dizi, dramatik hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizi İstanbul'un Renkli Sokaklarında

Dizinin çekimleri İstanbul'un göz alıcı semtlerinden Beşiktaş ve Galata gibi yerlerde gerçekleştiriliyor. Bu mekanlar, dizinin atmosferine renk katarken, İstanbul'un tarihi ve modern dokusunu da ekrana taşıyor.

Yalan Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği "Yalan"ın kadrosunda Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın yanı sıra Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan bulunurken, senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.