Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın evliliği üzerindeki kara bulutlar, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Son dönemde adı sık sık Icardi ile anılan ünlü şarkıcı Simge Sağın, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Simge Sagin Kucuk Hayranini Sahn

Simge Sağın ve Icardi Yakıştırmaları

Simge Sağın, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada kendisine Galatasaraylı futbolcu Icardi ile ilgili yapılan yakıştırmalar hakkında içini döktü. Sağın, Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla gündeme gelmişti. Konuyla ilgili şunları söyledi:

Fo Q A Fb0 By Ux Yo Xek0Kmkjt E Zv1 L Rky X9

"İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır."

Icardi Simge J Ek5 Cover

Icardi ve Wanda Nara'nın Boşanma Kararı

Geçtiğimiz günlerde ise Mauro Icardi'den üzen bir haber geldi. Icardi'nin, 2014'te aşk yaşamaya başladığı ve iki çocuk sahibi olduğu Wanda Nara ile evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları ortaya çıktı. Bu karar, çiftin hayranlarını ve magazin dünyasını şaşırttı.

973019

Icardi'nin boşanma kararı sonrası, Wanda Nara'nın plajda sere serpe uzandığı ve Icardi'nin gece kulübünde dalgın halleriyle dikkat çektiği görüntüler medyada yer aldı. Çiftin boşanma kararı kesinleşince, Simge Sağın'ın yaptığı bir paylaşım manidar bulundu. Sağın, "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaşmıştı.

Simge

Simge Sağın'dan Yeni Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, katıldığı bir etkinlikte kendisine sorulan Icardi sorularına yanıt verdi. Sağın, konuyla ilgili şunları söyledi:

Wanda Naradan Simge Saginli Icar

"Her şeyden haberim. Sabah Instagram’a bir giriyorum şehir efsanesiyle karşılaşıyorum. Artık gülmeye başladım. O kadar komik ve eğlenceli paylaşımlar var ki benimle ilgili. Bir post koyuyorum altında bu konuyla ilgili yorumlar var. En baştan beri söylüyorum benim İcardi ile hiçbir alakam yok. Bizi İcardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum."

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

789Aa8D41E23D78B54Ab2B4742Eaa30F

Muhabirlerin "İleride neyin ne olacağı belli olmaz" sözü üzerine ise Sağın, "Evet, ileride neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Büyük konuştuğum lokmaları yediğim için hiçbir konuyla ilgili büyük konuşmuyorum. Ama bu konuyla ilgili yorumum belli. Yanlış anlaşılmasın" dedi.

66A5Eed96244F026B986Adb7

Simge Sağın ve Mauro Icardi arasında ortaya atılan iddialar, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Ancak Sağın, bu yakıştırmalara net bir şekilde karşı çıkıyor ve Icardi ile arasındaki tek bağın müzik olduğunu vurguluyor. İleride ne olacağı konusunda büyük konuşmaktan kaçınan Sağın, bu konudaki duruşunu net bir şekilde belirtti. Simge Sağın'ın açıklamaları, Icardi ve Wanda Nara'nın boşanma sürecinde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

1118Full Simge Sagin

Simge Sağın ve Mauro Icardi hakkındaki gelişmeler ve açıklamalar, magazin dünyasında konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Bu süreçte, her iki tarafın da yaptığı açıklamalar ve ortaya çıkan haberler, merakla takip ediliyor.

12269139 728Xauto

Editör: Ali Çakar