Kayıp Narin'in Amcası SALİM GÜRAN KİMDİR? Salim Güran nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Salim Güran neden gözaltında? Kayıp Narin'in Amcası SALİM GÜRAN KİMDİR? Salim Güran nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Salim Güran neden gözaltında?

Varto Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi

Muş’un Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil, traktör ile çarpıştı. Kazada maddi hasar meydana geldi.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Alınan bilgilere göre, Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız ve ailesinin içinde bulunduğu 34 FC 6827 plakalı otomobil, Karaağaçlı Beldesi kavşağında sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 49 AN 369 plakalı traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar oluştu.

Yaralanan Var Mı?

Kazaya rağmen araçlarda bulunanlar şans eseri yara almadan kurtuldu. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmaması sevindirici bir durum olarak kaydedildi.

Olay Yerine Hangi Ekipler Sevk Edildi?

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Sağlık ekipleri ise herhangi bir yaralanma olmadığı için müdahalede bulunmadı.

Editör: Murat Serdar Yıldız