Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından tatile çıktı ve sosyal medyada sıkça paylaşımlarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise Seul'deki tarzıyla gündemde. Siyahlar içindeki kombini ve bandıyla ilgi odağı olan Sarıkaya, sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

'Aile' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde Seul'deki bir etkinlik için Kore'ye gitti. Siyahlar içindeki tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, etkinlikte Koreli şarkıcılar ve oyuncularla bir araya geldi. Sosyal medyada da büyük ilgi gören Sarıkaya'nın tarzı, hayranlarından olumlu yorumlar aldı.

Esra Erol’da küçük kızları satan aile kim, yakalandılar mı, gözaltına mı alındılar? Esra Erol’da küçük kızları satan aile kim, yakalandılar mı, gözaltına mı alındılar?

Geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak ilişki yaşadığı haberleriyle yer alan Serenay Sarıkaya, bu kez farklı bir nedenle gündeme geldi. Lüks markanın etkinliği için Seul'e giden ünlü oyuncunun tarzı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.