Oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Uğur Pektaş, TRT'nin tabii dijital platformunda yayınlanacak olan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisinde Ömer Muhtar karakterine hayat verecek. Pektaş'ın oyunculuğu kadar özel hayatı da merak ediliyor. İşte Uğur Pektaş hakkında bilinmesi gerekenler:

Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

Uğur Pektaş Kimdir?

Uğur Pektaş, 16 Ekim 1979 tarihinde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda otelcilik bölümünde eğitim aldı. Televizyon kariyerine 2005 yılında Survivor: Büyük Macera yarışmasında kazandığı birincilikle adım attı. Ardından, farklı yapımlarda yer alarak oyunculuk kariyerine devam etti. Pektaş, özellikle Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat Ateş karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazandı ve bu dizide 297 bölüm boyunca rol aldı.

Uğur Pektaş Kiminle Evliydi?

Uğur Pektaş, 2008 yılında Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Gamze Özçelik ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Murathan adında bir çocukları oldu. Ancak evlilikleri 3 yıl sürdü ve çift 2011 yılında yollarını ayırdı. Boşandıktan sonra farklı hayatlar yaşamayı tercih eden Pektaş, 2020 yılında tekrar Survivor kadrosunda yer aldı fakat yarışmanın başında yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Şu sıralar, TRT'nin tabii dijital platformunda yayınlanacak Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisinde Ömer Muhtar karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Editör: Zeliha YAKUT