Survivor All Star 2024 sezonunun şampiyonu bu akşam binlerce seyircinin önünde ve canlı yayında netleşecek.Finale kadar gelen yarışmacılar, hayallerine kavuşmak için son kez yarışacaklar. Peki, Survivor All Star 2024'ün şampiyonu kim olacak? İşte ayrıntılar....

FİNALİSTLER: KİM ŞAMPİYON OLACAK?

Survivor All Star 2024'ün finalistleri Batuhan Karacakaya, Ogeday Girişken, Nefise Karatay ve Seda Ocak oldu. Binlerce kişinin desteğiyle canlı yayında mücadele edecek bu dört isimden hangisinin şampiyon olacağı merak konusu. İçlerinden sadece biri Survivor'un şampiyonu olacak.

YARIŞMACILARIN EŞLEŞMELERİ

Yarışmacıların performans oranlarına göre eşleşmeler belirlendi. İlk turda Ogeday-Seda ve Batuhan-Nefise karşı karşıya gelecek. Atışları belirleyecek ilk isim Ogeday, ikinci isim ise Nefise oldu. Beş olan rakibini eleyerek bir üst tura çıkacak.

YARI FİNAL SONUÇLARI

Dün akşam gerçekleşen yarı finalde Ogeday ve Seda finale yükselmeyi başardı. Batuhan ve Nefise ise finale direkt olarak adlarını yazdırmıştı. Bu akşam final gecesinde dört güçlü isim yarışacak: Batuhan Karacakaya, Ogeday Girişken, Nefise Karatay ve Seda Ocak.

EN SON KİM ELENDİ?

Seda'ya 8-1 yenilen Atakan, finalist olamadı ve Survivor hayallerine veda etti.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

SURVİVOR ALL STAR 2024 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Bu akşam canlı yayında gerçekleşecek finalde, binlerce izleyicinin gözü önünde Survivor All Star 2024'ün şampiyonu belli olacak. Hayallerine kavuşmak için mücadele eden dört finalist arasından bir isim şampiyon olacak ve kupayı kaldıracak. Survivor All Star 2024 finalinin kazananı açıklandığında detaylar burada yer alacak.

Editör: Zeliha YAKUT