Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun ani ölümü, ülke genelinde büyük bir üzüntü ve merak uyandırdı. 53 yaşındaki Sadioğlu, Türkiye Petrolleri’nde Arama Daire Başkanlığı görevini sürdürüyordu. Görevi gereği Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Sadioğlu’nun beklenmedik vefatı, kamuoyunda geniş yankı buldu.

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu Nasıl Hayatını Kaybetti?

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun ölümüne dair detaylar ise oldukça üzücü. Sadioğlu, Yüksekova'daki bir otelde konaklıyordu. Sabah kahvaltıya katılmadığını fark eden arkadaşları, kendisinden haber alamayınca otel personelinden yardım istedi. Olay yerine gelen otel çalışanları, kapıyı açarak Sadioğlu’nu hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Sadioğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve burada otopsi yapılacağı öğrenildi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Eylül 2024’te Emeklilere Ne Kadar Ek Ücret Verecek? Promosyonların Detayları ve Başvuru Tarihleri Neler? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Eylül 2024’te Emeklilere Ne Kadar Ek Ücret Verecek? Promosyonların Detayları ve Başvuru Tarihleri Neler?

Editör: Zeliha YAKUT