Şüpheli Nevzat B.’nin şok itirafları! Narin Güran'ın Cesedini Taşıyan Şüpheli, Salim Güran'ın Teklifini Nasıl Kabul Etti? Şüpheli Nevzat B.’nin şok itirafları! Narin Güran'ın Cesedini Taşıyan Şüpheli, Salim Güran'ın Teklifini Nasıl Kabul Etti?

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, evli hemşire Tuğba Koç'un (25) boğazı kesilmiş halde ölü bulunması, kentte büyük bir şok etkisi yarattı. Olay, Vadişehir Mahallesi 5628'inci Sokak'taki TOKİ Konutları otoparkında meydana geldi.

Tuğba Koç'un Cesedi Nerede Bulundu?

Olay, 25 Ağustos 2024 tarihinde, otoparkta park halindeki 26 AIC 139 plakalı otomobilin arka koltuğunda hareketsiz yatan bir kadın gören vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, cesedin Eskişehir Şehir Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Tuğba Koç'a ait olduğu belirlendi.

Ölüm Nedeni Ne?

Yapılan ilk incelemelerde Tuğba Koç’un boğazının kesilmesi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekibi ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı çalışmaların ardından, Koç’un cenazesi otopsi için Eskişehir Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Evlilik Yıl Dönümünde Korkunç Olay

Tuğba Koç’un bugün, eşi A.K. ile evliliklerinin 1'inci yıl dönümünü kutlayacağı öğrenildi. Bu trajik olay, hem ailenin hem de arkadaşlarının büyük üzüntüsüne neden oldu.

İntihar mı Cinayet mi?

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Tuğba Koç’un ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yapılan otopsi ve soruşturma sonucunda netlik kazanacak. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak ve sorumluları tespit etmek amacıyla geniş çaplı bir araştırma yürütüyor.

Editör: Mehmet Çetil