2 Eylül 2024 Pazartesi akşamı, Çılgın Sayısal Loto’nun çekilişi saat 21:30’da gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen bu çekiliş, Sisal Şans aracılığıyla yayınlandı. Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişleri, büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

2 Eylül Çılgın Sayısal Loto Çekilişinin Kazanan Numaraları Neler?

Bugün açıklanan sonuçlara göre, 2 Eylül 2024 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar şu şekilde belirlendi:

15
30
35
45
61
68

Ayrıca, Joker numarası 11 ve SüperStar numarası 28 olarak açıklandı. Kazanan numaraların yanı sıra, SüperStar özelliği, oyuncuların kazançlarını artırmak için sunulan yeni bir özellik olarak dikkat çekiyor.

66D608Ecfe33691C8Fb77522

SüperStar Nedir ve Nasıl Oynanır?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto’ya eklenen ve şanslı numaraların sayısına göre kazançları artıran bir özelliktir. SüperStar’ı oynayabilmek için en az bir Çılgın Sayısal Loto kolonunun olması gerekmektedir. SüperStar yalnızca bu kolonlarla birlikte oynanabilir ve bağımsız olarak seçilemez.

MHP Kocaeli İl Başkanı Nuri Demirbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Nuri Demirbaş neden istifa etti? MHP Kocaeli İl Başkanı Nuri Demirbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Nuri Demirbaş neden istifa etti?

Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Çılgın Sayısal Loto, hem dijital platformlarda hem de fiziksel bayilerde oynanabilir. Online olarak www.millipiyangoonline.com adresi üzerinden ya da Milli Piyango Şans Oyunları mobil uygulamaları aracılığıyla, ayrıca tüm yetkili bayilerden oyun oynanabilir. Oyun, "Sen Seç" ve "Sistem Oyunu" modlarında oynanabilir:

Sen Seç Modu: 90 numara arasından 6 şanslı numarayı kendiniz seçebilir veya sistemin otomatik olarak belirlediği numaraları kullanabilirsiniz.
Sistem Oyunu Modu: 7 ila 19 numara arasından seçim yaparak, sistem tarafından oluşturulan farklı kombinasyonlarla şansınızı artırabilirsiniz.
Çılgın Sayısal Loto çekilişlerinde, seçilen 6 numara ile birlikte Joker numarası da dikkate alınarak, çeşitli ikramiye kategorilerinde ödül kazanabilirsiniz. 6 numarayı doğru tahmin edenler büyük ikramiyeyi kazanırken, diğer kategorilerde de farklı miktarlarda ödüller dağıtılmaktadır.

Editör: Havva Andırır