A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'nde (VNL) ev sahibi ABD'yi karşısında 3-2'lik skorla geçerek önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşmanın ardından TRT Spor'da yayınlanan maçı izleyen taraftarlar arasında canlı yayında unutulmaz bir an yaşandı.

CANLI YAYINDA KAZA

Sevinç dolu anların yaşandığı ekranda, Milli Takımı destekleyen bir kadının kıyafetinin kazara açılması sonucu canlı yayında memesi görüntülendi. Bu durum, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ancak yaşanan bu olayın TRT ile bir ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Odatv'nin edindiği bilgilere göre, turnuvanın yapıldığı ülkenin yayıncı kuruluşu olan ABD'li kuruluş, görüntüleri diğer ülkelere servis ederek yayınlıyor. Dolayısıyla, yaşanan canlı yayın kazasının TRT ya da başka bir ülkenin kanalının müdahalesi ya da dahli söz konusu değil.

İNSTAGRAM HESABINI GİZLEDİ

Bu olayın ardından Türk kadın taraftarın, kendisine gelen taciz içerikli yorumlar nedeniyle Instagram hesabını gizlediği öğrenildi. Ancak, detaylar hakkında daha fazla bilgi verilmedi.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın bu önemli galibiyeti ve yaşanan canlı yayın kazası, spor dünyasında ve sosyal medyada geniş kitleler tarafından konuşulmaya devam ediyor.

Editör: Mehmet Çetil