Trabzonspor, Braga'dan transfer ettiği genç stoper Serdar Saatçı ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni, kulüp binasında gerçekleştirildi ve birçok basın mensubu tarafından takip edildi.

Milan - Liverpool Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Tarihte, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Dev Karşılaşmanın Yayın Bilgileri ve Detayları! Milan - Liverpool Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Tarihte, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Dev Karşılaşmanın Yayın Bilgileri ve Detayları!

Serdar Saatçı İmza Töreni Ne Zaman Gerçekleşti?

Serdar Saatçı’nın Trabzonspor ile imza töreni 11 Eylül 2024 tarihinde düzenlendi. Törene, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, futbol şube sorumluları ve teknik heyet katıldı. İmza töreninde, genç oyuncunun bordo-mavili formayla geçireceği dönemle ilgili heyecanı gözlerden kaçmadı.

Serdar Saatçı 1

İmza Töreninde Neler Yaşandı?

Törende, Serdar Saatçı'nın Trabzonspor ile 4+1 yıllık sözleşmeye imza atmasıyla birlikte, kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, transferin kulüp için hayırlı olmasını diledi. Saatçı, yeni takımında kendisini en iyi şekilde ifade edeceğini ve bordo-mavili renklere büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Serdar Saatçı 3

Serdar Saatçı’nın Kariyer Geçmişi

Serdar Saatçı, Braga'dan önce Türk futbolunda genç yaşına rağmen dikkat çeken bir performans sergilemişti. Genç stoperin, Trabzonspor’un defans hattındaki eksikliği gidermesi ve takımın başarısına katkı sağlaması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır