Gaziantep FK, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u sahasında konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olurken, maçın saati ve yayın kanalı da merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Gaziantep FK - Trabzonspor Maçı Saat Kaçta?

Gaziantep FK ile Trabzonspor arasındaki mücadele, 23 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak. Taraftarlar, bu karşılaşmada takımlarının performansını yakından takip edebilecekler.

Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Şanlıurfaspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Gaziantep Fk Trabzonspor Maçı-2

Gaziantep FK - Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Karşılaşma, beIN Sports HD1 kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, ekran başında takımlarını destekleyerek bu zorlu mücadelenin tadını çıkaracaklar.

Gaziantep Fk Trabzonspor Maçı 1

Muhtemel 11'ler Neler?

Her iki takım da maça oldukça iddialı bir şekilde çıkacak. Gaziantep FK'nın muhtemel 11'i şu şekilde şekillendi: Dioudis, Ertuğrul, Arda, Saborit, Mbakata, N'Diaye, Lungoyi, Ogün, Maxim, Okereke, Kenan Kodro.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i ise şu oyunculardan oluşuyor: Uğurcan, Malheiro, Serdar, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Cham, Nwakaeme, Cihan, Banza.

Gaziantep Fk Trabzonspor Maçı

Bu kadrolar, her iki takımın da sahada sergileyeceği performans açısından belirleyici olacak. Her iki teknik direktör, stratejilerini en iyi şekilde uygulayarak galibiyet için mücadele edecek.

Editör: Havva Andırır