Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 25 ilde toplam 390 arsanın açık artırma yöntemiyle satışa sunulacağını duyurdu. Bu geniş çaplı satış etkinliği, 2 ve 3 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Açık artırma oturumları, 2 Ekim’de saat 10.30’dan itibaren Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Ayrıca, teklif vermek isteyenler için internet üzerinden de satışa katılma imkanı sunulacak. Bu kapsamda, "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden teklif verilebilecek.

Arsa Satışında Hangi İller Yer Alıyor?

TOKİ tarafından gerçekleştirilecek arsa satışında yer alacak iller arasında Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van bulunuyor. Bu illerde, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi çeşitli nitelikte arsalara yer verilecek.

EGM Polis Akademisi duyurdu! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman ve hangi tarihte? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? EGM Polis Akademisi duyurdu! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman ve hangi tarihte? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?

Çevre Şehircilik Bakanlığı 53 İlde 747 Arsa Satışı

Satış Şartları ve Finansal Detaylar Neler?

Açık artırma kapsamında satışa sunulan arsalara sahip olmak isteyen alıcılar, yüzde 25 peşinat ödeyerek ve kalan tutarı 48 ay vade ile tamamlayarak bu arsaların sahibi olabilecekler. Satışa sunulan toplam arsa büyüklüğü yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekare olarak belirtilmiş olup, bu büyüklük çeşitli kullanım amaçlarına uygun arsaları kapsıyor.

Editör: Havva Andırır