Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir istihdam hamlesi başlatıyor. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, 2024 yılı sonuna kadar 75 bin kişilik aileyi, iştiraklerle birlikte yapılacak işe alımlarla 85 bine yükseltmeyi hedeflediklerini duyurdu.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

Thy Filo 1

Türk Hava Yolları Pilot Adayı İlanı

THY, ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı. "Take-Off Cadet" programı kapsamında lisans mezunu olan ve 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğmuş kişilerin başvurularını kabul edecek.

Thy123

Türk Hava Yolları İstihdam Süreci ve Avantajlar

Başarılı adaylar, 2 yıl sürecek bir eğitim programına tabi tutulacaklar. Eğitim sürecinde adaylar, 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet hakları gibi bir dizi avantajdan faydalanacaklar.

Thy Rusya Kriz

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın Açıklamaları

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, hedeflerine uygun şekilde çalışan sayısını artırmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, "Her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

20240306 Thy Ucuslari Grev Nedeniyle Iptal 708517 Ab742C081D71D148Ba7E

Türk Hava Yolları  Başvuru ve Detaylar

İlanlara başvurmak ve diğer açık pozisyonları görmek için "kariyer.thy.com" adresi ziyaret edilebilir.

Editör: Murat Serdar Yıldız