Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliğiyle hayata geçirilen THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi'nde ev sahibi olacakların merakla beklediği kura çekimi için tarih açıklandı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor ve çekiliş detayları oldukça merak ediliyor.

MİA başvurusu 2024 ne zaman, başvuru başladı mı? Nereden MİA başvuru yapılır? MİA başvurusu 2024 ne zaman, başvuru başladı mı? Nereden MİA başvuru yapılır?

THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY YENİŞEHİR EVLERİ PROJESİ İLE EV SAHİBİ OLACAKLAR İÇİN ÖZEL KONTENJANLAR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi'nde özel kontenjanlar da dikkat çekiyor. Engelli vatandaşlara yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere ise yüzde 20 kontenjan ayrıldı. Bu kontenjanlar, projenin toplumsal duyarlılığını ve sosyal sorumluluk anlayışını gösteriyor.

KURA ÇEKİMİ DETAYLARI VE TARİH

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi kapsamında gerçekleştirilecek kura çekimi için belirlenen tarih ve saatler de merak edilenler arasında yer alıyor. Projenin ilk iki etabının kuraları 4 Mayıs günü saat 10.00'da çekilecek. Kura çekimi, Emlak Konut sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Sonuçların ise çekilişin hemen ardından paylaşılması bekleniyor.

PROJEDE SUNULAN KONUT ÇEŞİTLİLİĞİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi, 2 bin 894 bağımsız bölümden oluşuyor ve çeşitli konut tiplerini içeriyor. Projede 43 adet 1+1, 1.851 adet 2+1 ve 1000 adet 3+1 daire bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanacak ve ayrıca 24-36-48-60 ay vade seçenekleri de sunulacak. Konutlar, az katlı ve yatay mimari anlayışıyla inşa edildiği için ferah ve modern bir yaşam sunmayı hedefliyor.